lördag 14 januari 2012

Passa på med Kenny K :-)

Kenny K har en pågående utmaning som går ut ikväll.
 Igår hade jag och lilla Karin är härlig fredag med scrapping och lite vin :-) Var lite deppig då jag hade tänkt att dansa men har blivit så förkyld så det blev scrapping för hela slanten istället.
 Resten av helgen kommer också att se ut så eftersom mannen jobbar och min förkylning hänger i sig, så då får jag passa på att scrappa mycket.
 Undrar om man skulle kunna ha en scrappmara för sig själv??!! ;-) Jaa vet ni va,,,det ska jag ha idag ;-) Någon mer som sitter i sin lilla vrå så får ni gärna lämna ett avtryck hos mig så jag kan gå in på er sida och kika vad ni gör:-)
Undrar om det går att webbscrappa med flera stycken? Såsom det var på scrappfebern en fredagskväll...Det var ju så kul :-)

Här är mitt bidrag till utmaningen...
Ha en härlig lördag
Kramiz


6 kommentarer:

 1. Läckert! Snyggt utan några andra färger till och kul idé med tagfickan. Sitter oxå hemma och snorar, men då kan man skylla på att man bara orkar scrappa lite och slippa städa...

  SvaraRadera
 2. Hahaha...Tur vi har nåt att skylla på ;-) Tror iof inte att det går någon nöd på oss ;-) Tack för du visade att du varit här så jag kunde hitta till din blogg, jättefina alster! Se till nu att krya på dig när du scrappar ;-) Kramiz

  SvaraRadera
 3. Snyggt med svartvita stämpelmoriv!!
  Lycka till i utmaningen.

  SvaraRadera
 4. Kjempetøft kort! Så stilig at det er i svart-hvitt!

  Takk for at du deltar hos Kenny K's denne uken

  Bea

  SvaraRadera
 5. Tack till er! Ha en fortsatt go lördag:-)

  SvaraRadera
 6. Superkult kort du har laget og flott pyntet!!

  Takk for at du deltar hos Kenny K. Håper å se deg igjen denne uken også :-)
  Karin

  SvaraRadera