måndag 7 november 2011

Nu är jag igång....

Nu har jag scrappat i ca 3 veckor och är är helt "tagen"!!  Jag är trafiklärare till yrket  och hade en elev som skulle ta C-behörighet (lastbil). En riktigt go tjej som introducerade mig i detta :-) Tack Kattiz!

Hon bjöd hem mig till sig och jag blev helt lyrisk över alla hennes fina saker hon gjort och höll på med.För en sak har jag lärt mig redan, och det är att man har flera saker på gång samtidigt :-) Härligt för en tant som jag som har svårt o sitta still, kli i fingrarna och myror i baken ;-) Hon hade sagt innan att jag skulle ta med ett kort, förstod väl inte då varför,,,jag skulle ju bara kolla ;-) Men hon visste vad hon gjorde, tillförde denna hobby en "nörd" til l;-) hihihi!! Tack igen Kattiz!

Nu visar jag upp min första LO som jag gjorde då (många fler har det blivit kan jag lova, men det lägger jag kanske upp senare)!
Bara detta att jag visar upp vad jag gör känns knasigt, men jag vill gärna vara med i lite tävlingar m.m så därav kom denna blogg upp!
Får väl se hur aktiv  jag kommer att vara, men jag har fått väldigt stor inspiration av många av er där ute och ni är så duktiga! Så ni får hjälpa mig, för nån datanörd är jag INTE!

Men nu är jag alltså igång och jag hälsar er välkomna till mig för tips och idéer (mottages tacksamt) om hur jag ska utveckla min blogg och mitt scrappande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar